AJANVARAUS KANAVOINTIIN 

Kanavoinnit online Zoomin kautta, paikan päällä Helsingissä tai Tammisaaressa.

Olemus Helsinki avaa ovensa heinäkuun 2022 aikana osoitteessa Tarkk'ampujankatu 12. 

Olemus Tammisaari, kysy aikoja sähköpostilla.

Jos et löydä itsellesi sopivaa aikaa tai haluat kysyä aikoja Tammisaareen niin ole  yhteydessä sähköpostitse, susan@olemus.fi tai puhelimitse Susan 040 534 2640.

Ajanvarauskalenterissa kannattaa klikata viikon maanantaita niin ohjelma tuo näkyviin viikon 

vapaat ajat.Ida on valonlapsi, joka on tuntenut energioita koko ikänsä ja on työskennellyt energiahoitojen, tulkintojen ja valmentamisen parissa jo vuosia. Hän on lempeä, rakkaudellinen ja avoin kanssakulkija ja opas sinulle, joka kaipaat tukea matkallasi itseesi ja kohti avoimempaa, tietoisempaa, läsnäolevampaa ja rakkaudellisempaa elämää.

Ajanvaraus Idalle TÄSTÄ.

TYTTÄRENI

Molemmat lapseni Ida ja Isa Hedman ovat seuranneet jalanjälkiäni olemuksissaan. He avautuvat kanaviksi omilla tavoillaan. Voit tutustua Idan tapaan toimia TÄÄLTÄ Isalle voit varata ajan kanavointiin TÄSTÄ.


Isa on viisas ja puhdas kanava, hänen vahva läsnäolonsa on eheyttävä ja parantava. Isan kautta sinulle avautuu näkökulmia itsestäsi, joiden kautta kuljet  jälleen luottavaisin mielin elämääsi. Isa on myös sairaanhoitaja, kätilö ja seksuaalineuvoja.

Ajanvaraus Isalle TÄSTÄ.


RAKKAUSPAKKAUS ZHEN

Voit nähdä Zhenin meidän pienen koiran Tammisaaressa olemus Shopin ikkunassa päivystämässä. Usein Zhen on myös mukana koulutuksissa tuomassa iloa ja rakkautta pyyteettömästi kaikille.  Zhen on rodultaa Shih Tzu.