AJANVARAUS KANAVOINTIIN 

Kanavoinnit online Zoomin kautta tai Tammisaaressa Olemus Shopissa

TEEN KEVÄÄN AIKANA KANAVOINTEJA HELSINGISSÄ. 

Jos et löydä itsellesi sopivaa aikaa tai haluat kysyä aikoja Tammisaareen niin ole  yhteydessä sähköpostitse, susan@olemus.fi tai puhelimitse Susan 040 534 2640.

Ajanvarauskalenterissa kannattaa klikata viikon maanantaita niin ohjelma tuo näkyviin vapaat ajat.Ida on valonlapsi, joka on tuntenut energioita koko ikänsä ja on työskennellyt energiahoitojen, tulkintojen ja valmentamisen parissa jo vuosia. Hän on lempeä, rakkaudellinen ja avoin kanssakulkija ja opas sinulle, joka kaipaat tukea matkallasi itseesi ja kohti avoimempaa, tietoisempaa, läsnäolevampaa ja rakkaudellisempaa elämää.

Ajanvaraus Idalle TÄSTÄ.

TYTTÄRENI

Molemmat lapseni Ida ja Isa Hedman ovat seuranneet jalanjälkiäni olemuksissaan. He avautuvat kanaviksi omilla tavoillaan. Voit tutustua Idan tapaan toimia TÄÄLTÄ Isalle voit varata ajan kanavointiin TÄSTÄ.


Isa on viisas ja puhdas kanava, hänen vahva läsnäolonsa on eheyttävä ja parantava. Isan kautta sinulle avautuu näkökulmia itsestäsi, joiden kautta kuljet  jälleen luottavaisin mielin elämääsi. Isa on myös sairaanhoitaja, kätilö ja seksuaalineuvoja.

Ajanvaraus Isalle TÄSTÄ.


SUSA'S DELI

Yli kolmenkymmen vuoden kanavointien kautta, olen oppinut ja ymmärtänyt sen, että olemme kokonaisuus, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Kehon tulee saada terveellistä ravintoa, riittävästi liikuntaa ja unta, jotta sielumme voi avautua ja korkein tietoisuus toimii aktiivisesti kauttamme joka päiväisessä elämässämme. Mieli on tyytyväinen, kun keho on tyytyväinen. Valitettavan usein perusasiat unohtuvat. Siksi olemme luoneet Susas's Delin, joka toimittaa sinulle kotiin ravinteikasta, mahdollisimman paljon luomuaineksista valmistettua herkullista ruokaa.

Lue lisää TÄÄLTÄ. Kokeile mitä sinulle ja olemuksellesi tapahtuu ravinnon avulla. 

RAKKAUSPAKKAUS ZHEN

Voit nähdä Zhenin meidän pienen koiran Tammisaaressa olemus Shopin ikkunassa päivystämässä. Usein Zhen on myös mukana koulutuksissa tuomassa iloa ja rakkautta pyyteettömästi kaikille.  Zhen on rodultaa Shih Tzu.