KUKA MINÄ OLEN? retriitti

Olemme suurimman osan elämää kehittäneet ihmisyyttä ja kasvattaneet egoa, jotta selviämme ihmisyydessä. Se mikä meidät "pelastaa" on tietoisuus siitä kuka minä olen. Kysymys, jota ihminen on pohtinut varmaan niin kauan kuin on ollut olemassa. Vastaus ei löydy pohtimalla, eikä ihmisyydestä. Ei mielestä, ei egosta eikä sitä voi saavuttaa opiskelemalla, pyrkimällä tai suorittamalla, sen voi kokea läsnäololla ja rakkaudella.
Olemme luoneet sinulle puitteet, jossa on mahdollista saada kokemus siitä kuka sinä olet.

AIKA: 25-28.01.2023

PAIKKA: Heponiemi, Karjalohja

HINTA: Retriitin hinta on 380 euroa + täysihoito 350,-

LISÄTIEDOT JA ILMOITTAUTUMISET: susan@olemus.fiTERVETULOA 

BARCELONAAN


Pidän yhdessä tyttärieni Idan ja Isan kanssa retriitin Idan kotikaupungissa Barcelonassa.
Kutsumme sinut Barcelonaan, Valon Kaupunkiin, pysähtymään itsesi äärelle. Pysähtymisen kautta mahdollistat sisimpäsi heijastumaan elämääsi ja arkeesi.
Susan ohjaa koko retriitin ajan aamuisin ja iltaisin meditaation. Astumme retriittiin avautumalla omaan luomisvoimaamme. Juurruttaen meidät kauniisti elämänenergiaamme, joka auttaa meitä avautumaan luojalle itsessämme.
Retriitin toisena aamuna Idan johdattaa sinut luomaan sisimpääsi heijastavan elämänvoiman puun, jonka luominen alkaa juurista - eli siitä, mikä ravitsee ja inspiroi sinua, tuo sinulle voimaa ja energiaa, tukee kokonaisuuttasi, sinua arjessasi.
Päivän aikana sukellat tutkimaan inspiraatiota, ravintoa ja sitä, mitä nämä tarkoittavat sinulle Barcelonan avulla ja illalla pysähdymme viimeistelemään puun juuret.
Kolmantena aamuna avaudumme tutkimaan, mikä on runko omassa elämässä - mikä on oman elämän ydin sekä mitä tästä ytimestä kasvaa. Sukellamme omien vahvuuksien, osaamisen ja taitojen pariin, tutkimme ja tunnustelemme kuinka nämä heijastuvat itsessä, omassa elämässä ja arjessa.
Kun ymmärrämme mikä ravitsee meitä, mikä ytimemme on ja mitä voimavaroja kannamme itsessämme, lähdemme luomaan - selkiyttämään sitä, mitä me jokainen päivä luomme elämässämme todeksi. Avaudumme kaikelle sille, mitä voimme luoda todeksi.
Ja lempeästi käärimme retriitin loppuun avautumalla elämämme hedelmille, selkiyttämällä mitä haluamme omassa elämässämme luoda, saada ja antaa.
Yhdessä työskentelemällä, meditaatiota ja Barcelonan voimakasta energiaa apuna käyttäen, Susan, Ida ja Isa luovat sinulle lempeän, avaavan ja rakkaudellisen tilan, joka auttaa sinua ymmärtämään omaa kokonaisuuttasi ja sitä, kuinka voit vahvemmin ilmentää itseäsi elämässäsi ja arjessasi.
Retriitin aikana pääset luomaan visuaalisen, käsinkosketeltavan elämänvoiman puun, joka toimii inspiroivana ja käytännöllisenä apuna sinulle, jotta voisit elää vahvemmin oman näköistäsi elämää. Luomisen lisäksi pääset nauttimaan Barcelonan vaikuttavasta energiasta, tekemään erilaisia harjoituksia, hiljentymään itsesi äärelle ja kokemaan kaupungin valovoimaisuuden.
AIKA: 1-5.2.2023 (1. ja 5. päivä ovat matkustuspäivät)
PAIKKA: Villa Zen Barcelona
HINTA: 980€, sisältää ohjelman, majoituksen kahden hengen huoneessa + aamiaisen
ILMOITTAUTUMISET: susan@olemus.fi
Ryhmään mahtuu kuusi henkilöä.
Viimeinen ilmoittautumispäivä on 30.11.2022.
Rakkaudella ja Valolla Susan, Ida ja Isa


SUNNUNTAI MEDITAATIO + KANAVOINTI ONLINE Zoomissa klo 20-21, mukaan pääset TÄSTÄ.TALLENNE

Linkki astrologi Jukka Viertomantereen luentoon 25 heinäkuuta 2021 on TÄSSÄ.

Luennossa on paljon tietoa tulevista ajoista.

 

Kuuntele Susanin Valoa antava sunnuntai meditaation kanavointi 11.09.2022 TÄSTÄ.JUMALALLINEN YHTEYS HARJOITUS

Harjoitus alkaa 5.9.2022 ja päättyy 19.01.2023

Voit olla mukana viikon kerrallaan  (ma-to).

- 20 viikkoa, 4 päivää viikossa ma-to, kaksi ja puolituntia kerralla klo 06:30-9:00.

- online Zoomin kautta

- hinta 890€, jonka voi maksaa osissa.

-viikon (ma-to) hinta 60€

Ilmoittaudu ja kysy lisää susan@olemus.fi

Vuonna 2012 Egyptissä lomaillessani tuulisella rannalla kanavoin käsin kirjoittamalla Jumalallinen Yhteys harjoituksen.

Tämä kanavointi sai minussa huvittavia piirteitä aikaiseksi. Vastustin harjoitusta ja uhosin, että en missään nimessä istu 20:ta viikkoa ja kolmea tuntia päivässä. Mutta istuinpa kuitenkin ja se on yksi elämäni parhaista kokemuksista.

Heinäkuun 30. vuonna 2012 aloitimme 20 viikon harjoituksen 33 osallistujan kanssa käytännössä.

HARJOITUKSEN TARKOITUS:

on hiljentää mieli/ego ja sen jälkeen avautuu yhteys Jumalalliseen itseen. Olemme päivittäin niin vahvasti kiinni mielenmaailmassa, että tietoisuuden on mahdotonta avautua. Siksi tarvitsemme kolmen tunnin lähes päivittäistä harjoitusta, jotta mieli rauhoittuisi ja saisimme mahdollisuuden kuulla omaa sisäistä viisauttamme eli luoda yhteyden omaan jumalalliseen itseemme.

Ego ei pysty ilmentämään itseään silloin kuin olet hiljaisuudessa itsesi kanssa. Vähitellen tässä hiljaisuuden tilassa, jossa mieli ohjataan keskittymään muualle egosi alkaa antautumaan ja silloin syntyy luonnollisesti tila, jossa alat kuulemaan sisäisen viisautesi ääntä.

KÄYTÄNTÖ:

2,5 - 3 tunnin ohjattu harjoitus neljä kertaa viikossa kahdenkymmenen viikon ajan.

Harjoitus koostuu seuraavista osista:

- Hengitykseen keskittyminen 30 min

- Pal Dan Gum, kahdeksan liikkeen sarja

- Kehon tuntemusten aistiminen 20 min

- Energiakentän aistiminen 20 min

- Tyhjä tila/ ajatuksista vapaa tila 30 min

- Oman sanan, joka on sinulle kanavoitu mietiskely 20 min

- Avoin keskustelu ryhmän kanssa

Tässä harjoituksessa kohtaat itsesi ja et voi paeta mihinkään. Olet oikeasti vastakkain itsesi kanssa ja kesto 20 viikkoa takaa sen, että mielesi/egosi ei jaksa ylläpitää kuvitelmia tai "valhetta", vaan avaudut omalle kokonaisuudellesi.

Olemme tehneet kanavoinnista pienen vihkosen jossa harjoitus ja sen tarkoitus avautuu kokonaisuudessaan. Voit tilata sen sähöpostitse itsellesi, susan@olemus.fi Uuden Vuoden Päivän meditaatio + kanavointi 01.01.2023 klo 17-19

Tervetuloa puhdistamaan mennyt ja avautumaan vuodelle 2023. Susan kanavoi Valomaailman sanomaa ihmiskunnan tulevaisuudesta.

Ilmoittaudu mukaan online tapahtumaan, susan@olemus.fi

Tilaisuus 10€/hkl..

Kuka minä olen? 

Retriitti, joka kuljettaa sinut nopeasti ymmärrykseen mielesi esteistä ja työskentely avaa sinulle mahdollisuuden kokea syvin olemuksesi.

Kokemuksesi avaa tietoisuuttasi ja vaikuttaa elämääsi syvällisesti.

Jos haluat päästä yhteyteen todellisen olemuksesi ja tietoisuutesi kassa, ja olet valmis tekemään työtä sen eteen olet lämpimästi tervetullut mukaan.

 25 -  29.01.2023. Aloitus keskiviikkona klo 18 päivällisellä ja lopetus sunnuntai iltapäivällä klo 15 mennessä.

Hinta 470 € + majoitus ja ruoka 350€

Heponiemi

Ennen retriittiin ilmoittautumista käydään keskustelu sinun valmiudesta retriittiin, ole yhteydessä; susan@olemus.fi
RETRIITTI ITALIASSA

Jotta Rakkaus ja Valo lisääntyisivät keskuudessamme. Jotta tietoisuutemme avautuisi näkemän harhan, jossa elämme. Jotta voisimme käyttää suunnatonta voimaa, joka jokaisessa on. Jotta voisimme tehdä muutoksia, jotka perustuvat Rakkauteen ja Valoon. On aika tehdä tekoja ja tämä retriitin järjestäminen on teko, jonka tarkoituksena on koota yhteen ihmisiä, jotka haluavat elää Rakkaudessa ja Valossa, ja olemassa olonsa kautta laittamme muutoksen liikkeelle ihmiskunnassa.

Olemme varanneet Villa Arsiccin kahdeksi kuukaudeksi tilaksi, jossa Rakkaus toimii käytännössä. Teemme yhdessä arjen askareita ruoan valmistuksesta siivoukseen ja harjoitamme tietoisuuttamme avautumaan meditaatiolla, erilaisilla harjoitteilla ja keskusteluilla.

Voit varata itsellesi viikon, kaksi tai vaikka kuukauden tai kaksi kuukautta. Viikko alkaa maanantaista ja päättyy sunnuntaihin.

Viikon hinta on 750€, jos osallistujia on vähintään kuusi. Hinta sisältää täysihoidon ja ohjelman.

Jos olet kuukauden viikko hinta on 700€ (vähintään kuusi osallistujaa)

Vapaat viikot ovat 

18, 19, 20, 21, 23, 24, 25 ja 26

(viikko 22 on täynnä) Villaan mahtuu 12 henkeä kerralla.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset susan@olemus.fi