Mieli ja korkein tietoisuus

Kanavoin mielen tehtävistä ja merkityksestä sekä sisäisestä Korkeimman tietoisuuden tilasta. Miten erottaa mieli ja korkein tietoisuus? Miten saada yhteys ja ohjaus Korkeimmasta tietoisuudesta?
AIKA: Ti 23.7 klo 18-20
PAIKKA: online Zoomin välityksellä
HINTA: 28€
ILMOITTAUTUMINEN: susan@olemus.fi

Ammattiin valmistava Olemuksen Mentaalinen valmennus® VALMENTAJA koulutus alkaa elokuussa 2024

INFO online MA 15.7 ja/tai MA 22.7 klo 18-19

Tervetuloa mukaan, linkki on tässä:

Join Zoom Meeting https://us02web.zoom.us/j/84033701402?pwd=bKSaOzq2Y7U8XjXbbLQIlZJu8VhqtW.1 Meeting ID: 840 3370 1402 Passcode: 595822 

Lue lisää koulutuksesta TÄÄLTÄ.


RETRIITTI ITALIASSA

17-23.9.2024

Maaplaneetan värähtelytaajuuden muutos luo mahdollisuuden tietoisuuden avautumiselle, mutta se ei tapahdu itsestään vaan tarvitaan harjoitusta ja energian, joka avaa jokaisessa ihmisessä olevan korkeamman tietoisuuden.

Retriitit keskittyvät enemmän sielutietoisuuden avaamiseen ja vähemmän ihmisyyteen ja ihmisyyden ongelmiin.

Susan kanavoi Valon taajuudesta päivittäin jokaisen harjoituksen ryhmälle ja myös henkilökohtaisesti.

Lennot Anconaan ovat juuri nyt hyvin edullisia, noin 180-250€ edestakaisin. Me järjestämme sinulle kuljetuksen tulopäivänäsi Villa Arsicciin ja samoin järjestämme kuljetuksen takaisin lentokentälle. Matka lentokentältä, Ancona Airport Raffaello Sanzio, kestää Villa Arsicciin noin puoli tuntia. Kuljetuksen hinta on noin 10-20€ riippuen tulijoiden määrästä.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset susan@olemus.fi


Sielutietoisuuden avautumisharjoitukset

15.7 alkaen harjoitus on ma ja to klo 7 ja/tai klo 20

Susan kanavoi jokaisen harjoituksen. Harjoitukset ovat pääasiassa yksinkertaisia hengitysharjoituksia. Harjoituksissa puretaan hengityksellä tukoksia niin fyysisestä kehosta kuin energiakehosta, sekä avataan aivoissa käpylisäkettä, mantelitumaketta ja hypotalamusta, jotka kaikki osallistuvat ihmisyyden tietoisuuteen ja sen avautumiseen. Olemme myös huomanneet energian lisääntymistä, joka syntyy energian vapaasta virtaamisesta, kun tukokset avautuvat.Läsnäolon lisääntyminen jokaisessa päivässä, on avannut uusia näkökulmia asioihin, ihmisiin ja elämään. Ryhmän yhteinen voima on suuri mahdollistaja avautumiseen.

Harjoitukset ovat kolme kertaa viikossa aamulla ja/tai illalla. Valitse vapaasti oletko mukana aamuisin klo 7:00-7:30 tai iltaisin 20:00-20:30 ja minä päivinä, maanantai, tiistai ja/tai torstai. Mikään ei estä sinua olemasta mukana harjoituksessa vaikka aamuisin ja iltaisin.

Voit olla mukana silloin kun sinulle sopii, ei vaadi sitoutumista koko harjoitukseen. Voit liittyä mukaan harjoitukseen milloin tahansa.

AIKA: maanantaisin ja torstaisin

aamuharjoitus klo 07:00-7:30

iltaharjoitus klo 20:00-20:30

PAIKKA: online Zoomin välityksellä

Harjoitus pidetään suomeksi ja englanniksi.

The exercise is also in English.

HINTA: 15€/vko (hinta on sama riippumatta siitä oletko harjoituksessa mukana kerran viikossa tai neljä kertaa)

LINKKI harjoitukseen on tässä alla:

Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/82445333733?pwd=Z3pnVTNsZVpBY3dhR2ZUQk9Bc2tydz09

Meeting ID: 824 4533 3733
Passcode: Olen

Harjoitukseen liittyvät kanavoinnit 7.3.2024:

Aamuharjoitus:

https://www.mediafire.com/file/ytduhbbc36caudb/240307+SA+harjoitus.MP3/file

Iltaharjoitus:

https://www.mediafire.com/file/xx6z6gvp34ysron/240307+SA+iltaharjoitus.MP3/file


Liity sähköpostituslistalle tästä. Saat tietoa tulevista tapahtumista suoraan sähköpostiisi.


Palautetta kesäkuun 2024 Italian retriitistä:

Susanin retriitti on kokemus sellaisesta maailmasta, jossa ihminen on luonnollisimmassa tilassa, rakkaudessa ja totuudessa. Retriitillä vallitsee turva ja luottamus, jotka mahdollistavat todellisen itsen näkyväksi tulemisen. Tämä on itsessään hyvin parantava kokemus, kun paljastaessamme syvimmän itsemme vastassa ei olekaan tuomitsemista, häpäisyä tai hylkäämistä, vaan puhdas rakkaus ja hyväksyntä. Susan onnistuu Valomaailman läsnäolon ja ohjauksen kanssa luomaan tilan, joka tukee jokaista osallistujaa luopumaan tarpeettomista uskomuksista ja käyttäytymismalleista, ja löytämään todellisen itsensä. Retriitillä syntyneet oivallukset muuttavat elämää.

- Emma


Tämä oli minun neljäs kertani Susanin järjestämällä retriitillä Italiassa, Villa Arcississa.
Se että retriitti kutsuu vuodesta toiseen johtuu siitä miten Susan rakkaudella ja Valomaailman opastuksella räätälöi ohjelman aina juuri sille ryhmälle sopivaksi, joka kulloinkin retriitillä on.
Retriitti on joka kerta niin täynnä rakkautta, hyväksyntää ja iloa että sydän meinaa pakahtua.
Jokaisella kerralla pääsee sukeltamaan syvälle itseen, työstämään kipeitäkin asioita turvallisessa, hyväksyvässä ympäristössä ja siellä voi olla juuri se mikä on.
Kotiin palatessa on taas niin paljon ehyempi ja retriitillä saadut oivallukset kantavat pitkälle. Ymmärrys kokonaisuudesta on laajempi ja taskussa on työkaluja joita voi käyttää aina tarvittaessa.
Kiitos, kiitos, kiitos ❤️❤️❤️

- Renja

Palautetta kesäkuun 2024 retriitistä:

Osallistuin retriitille ensimmäistä kertaa. Susanin ohjaama retriitti oli upea kokemus, joka vaikutti minuun syvästi. Se oli oppimismatka luottamuksellisessa ympäristössä itseeni. Olen käsitellyt suurta surua vuosi sitten kuolleen puolisoni menetyksen vuoksi. Oli vapauttavaa ymmärtää, että voin päästää irti ja luovuttaa yksin pärjäämisen ihanteestani ja olla oma itseni ja rohkeasti rikkinäinen. Olen kiitollinen, että lähdin avoimin mielin mukaan.

- Hanna


Kuka minä olen? retriitti

27.11 - 1.12.2024

Charles Bernerin kehittämä menetelmä -Enlightenment Intensive, jossa haetaan yhteyttä todelliseen minuuteen. Susan ja Bengt ovat soveltaneet siitä omanlaisen kokonaisuuden, jossa Valomaailma on vahvasti läsnä ohjaamassa ja auttamassa osallistujia saamaan kokemuksen perimmäisestä olemuksesta, joka on Valoa.

Noudatamme Bernerin ohjelmaa, jossa työskennellään ahkerasti kolme kokonaista päivää kysymyksen "kuka minä olen?" äärellä.

Työskentely tuottaa tuloksia, ja vaikka et saisikaan kokemusta siitä kuka sinä olet, pääset paljon lähemmäksi itseäsi. Aivan niin kuin yksi aikaisemmin retriittiin osallistunut sanoi, että hän toivoo kerran vuodessa pääsevänsä osallistumaan Kuka minä olen? retriittiin, koska prosessi on niin transformoiva.

Intentiona on tietysti tavoittaa kokemus siitä kuka on ja sen myötä koko elämä muuttuu.

AIKA: 27.11-1.12.2024

PAIKKA: Villa Aurora, Mäntyharju

HINTA: majoitus täysihoidolla 330€ ja retriitti 470€

yhteensä 800€.

ILMOITTAUTUMINEN: susan@olemus.fi

Saapuminen keskiviikkona  klo 18 mennessä.

Lopetus sunnuntaina klo 15 mennessä.Hyviä tekoja,

voi tehdä monella tavalla. Helsinki Healing Arts Centerin innoittamana me seuraamme heidän esimerkkiään.
Moni on varmaan kuullu siitä, että voit kahvilassa maksaa seuraavan asiakkaan tai hänen kenellä siihen ei ole varaa kahvin. Meillä Suomessa tämä ei ole niin tuttua kuin maailmalla.


Voimme puhtaasta sydämestä laittaa liikkeelle hyvää ja palvella kokonaisuutta auttamalla heitä, jotka sitä tarvitsevat. Jokainen meistä on elämänsä aikana ollut välillä haastavissa tilanteissa ja välillä paremmissa. Kokonaisuutta ajatellen auttamalla avaat itseäsi ymmärtämään, että olemme kaikki yhtä ja samaa energiaa. Voimme auttaa niitä joilla ei ole varaa, ja jotka tarvitsevat hoitoa, kanavointia, kursseja ja lahjoittaa palvelun sitä tarvitsevalle.


Lahjoituksesi ohjautuu meidän kauttamme niille, jotka ovat olleet meihin yhteydessä ja kertoneet tarpeestaan.
Jos haluat lahjoittaa tai olet avun tarpeessa niin lähetä sähköpostia susan@olemus.fi. Kiitos.


Pidetään huolta toinen toisistamme.

Sunnuntai meditaatio

MUKAAN PÄÄSET TÄSTÄ.

Kevään viimeinen su meditaatio on 19.05.2024
MEDITAATIO JATKUU SU 18.08.2024

Lämpimästi tervetuloa mukaan ohjattuun läsnäolo meditaatioon. Meditaatio kestää puoli tuntia. Keskitymme 10 min hengitykseen, 10 min kehon tuntemuksiin ja 10 min puhtaaseen läsnäoloon tässä ja nyt.


Vuonna 2000 pidin ensimmäisen sunnuntai meditaation. Ne ovat jatkuneet siis pitkään ja kesätauon päättyessä aloitamme meditaatiot jälleen su 18.8.2024 klo 20-21. 

Online tapahtuvat meditaatiot luovat upean mahdollisuuden monille, jotka eivät pääsisi paikan päälle pitkän matkan takia, olla läsnä..

Mukana olo ei edellytä sinulta aikaisempaa kokemusta ja voit olla mukana juuri silloin kuin sinulle sopii.

Olen linjoilla jo noin 5 min aikaisemmin, jotta pääsemme aloittamaan tasan klo 20.

Meditaation jälkeen Susan kanavoi osallistujille sitä mitä Valontaajuus haluaa osallistujille jakaa.

Maksu on vapaaehtoinen ja halutessaan voi maksaa haluamasi summan Mobile Paylla numeroon +35850 527 6656 (Bengt Ehrenstolpe), kiitos. 

Tässä linkki jolla pääset mukaan:

Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/83531137145

Meeting ID: 835 3113 7145


Ihmisyys kanavoinnissa 25.03.2024 yksi osallistujista lähetti minulle alla olevat kysymykset ja minä kanavoin niihin vastaukset. Kysymykset ja vastaukset ovat tässä alla:


Kiitos, että minun kauttani annetaan Johanna kysymyksiin vastaukset, jotka ovat lähtöisin Maailmankaikkeuden korkeimmasta viisaudesta, tiedosta, totuudesta ja rakkaudesta, kiitos.

Mihin ajanjaksoon/aikaan tuo paratiisimainen tila, jossa ihminen eli sijoittuu?

Teidän ihmisten ajassa tuo aika oli miljoonia vuosia sitten. Maaplaneetta oli jo silloin kauniisti harmoniassa luonnon ja eläinten kanssa. Maa kutsui sieluja syntymään päälleen ja sisäänsä. Näin moni sielu tuli Maahan elämään, silloin Maan värähtelytaajuus oli niin korkea, että eri taajuksien välillä pystyttiin siirtymään paikasta toiseen ilman fyysistä syntymää. Jumalhahmot, sana kuvaa siis sielua, joka ei ollut ihmisyyden mielen tilassa vaan vapaasti virtaavassa Valon ja korkean värähtelyn tilassa. He pystyivät muuttamaan muotoaan Maan energiaan ja takaisin siihen energiaan, josta olivat lähtöisin.

Tähän Maa pyrkii myös nyt, askel askeleelta se avautuu yhä korkeampaan värähtelyyn. Nyt sen tulee vain ottaa huomioon päällään ja sisällään asuvat sielut ja heidän vaikutus Maan energian värähtelyyn.

Kuka on luonut ihmisolennon ja miten? Kehittymään evoluution mukaisesti, geeniteknologialla vai miten?

Alussa olivat sielut (Jumalhahmot), jotka Alkulähde oli luonut ja jotka pystyivät muuttamaan muotoaan ajatuksen voimalla. Maan romahtaessa värähtelytaajuudesta syntyi "ihmisrotu", joka jäi vangiksi keholliseen olemukseen ja ei enää kyennyt muistamaan omaa syvempää olemustaan/alkuperäänsä. Tietoisuus rajoittui mieleen ja yhteys sielulliseen olemukseen hiipui. Tämä ei tapahtunut nopeasti vaan vähitellen. Suurimpia käännekohtia Maassa on ollut Atlantiksen tuho, jonka seurauksena osa Jumalhahmoista pelastui ja he jakautuivat eri puolille Maata kuljettamaan mukanaan tietoisuutta ja opettivat heitä, joilla oli säilynyt jonkinlainen yhteys sieluunsa. He tiesivät, että yhteys pystytään avaamaan täysin työskentelemällä sen eteen ja kohottamalla ihmisen energiaa. Aivan niin kuin nyt hetkessäkin, se on mahdollista. Aika jossa nyt elätte on vielä melkoisen heikkoa Valoa, mutta yhteisvoimin ja yhteisellä tarkoituksella Valo kirkastuu ja värähtely taajuus tiivistyy eli kohoaa. Atlantiksen tuhon jälkeen Maa alkoi elämään dualistisessa aikakaudessa. Syntyi negatiivinen energia Valon lisäksi.

Ihmisrotu sai alkunsa siitä kun osa Jumalhahmoista halusi jäädä Maan energian romahtaessa elämään Maahan. Valintansa jälkeen he, eivät enää pystyneet kohoamaan siihen energiaan, josta olivat lähtöisin eivätkä pystyneet enää muuttamaan muotoaan. Osalla yhteys sieluun säilyi kauemmin ja osa kadotti sen nopeasti. Ihmiskehon nautinnot pitivät sielut kiinni kehoissaan, samoin luonto ja etenkin vesielementti kiehtoivat Jumalhahmoja. He yhtyivät toisiinsa ja synnyttivät fyysisesti lapsia, joiden tietoisuus oli huomattavasti paljon enemmän auki kuin myöhemmässä vaiheessa. Osa Jumalhahmoista, jotka alkoivat muuttumaan ihmisiksi jakoivat tietoisuuttaan lapsilleen ja osa ei.

Keitä olivat nuo jumalan kaltaiset olennot, jotka lähtivät pois maapallolta ja miksi lähtivät?

Liittyykö esim. sumerilaisten kertomukset Anunnakeista tähän?

Annunakit vastaavat tässä mainittuja Jumalhahmoja. Ihmisyydessä puhutaan myös langeista enkeleistä, jotka ovat Maan päälle jääneitä Jumalhahmoja, he lankesivat ihmisyyden nautintoihin. On melkoisen erilaista saada kokea fyysinen kehollisuus verrattuna tiivistyneeseen Valon energiaan, joka toki pystyy ottamaan monenlaisia hahmoja ja kokemaan lukemattomia olotiloja.

Suurin osa Jumalhahmoista eivät halunneet jäädä ihmisyyteen vangeiksi ja poistuivat Maasta takaisin omiin ulottuvuuksiinsa tämän takia.

Onko niin, että on luojajumalia, jotka luovat maailmoja, planeettoja ja olentoja kuten ihmisiä? Mutta alkulähde, josta sielu tulee on eri?

Kaikki elämä universumissa on Alkulähteen synnyttämää. Osa universumin sivilisaatioista on lähtenyt kehittämään rotuja, joilla ei ole sielua, he eivät siis ole lähtöisin Alkulähteestä. Puhumme täällä Valon taajuudessa sieluttomista, joita usea sivilisaatio käyttää, esim. hallitsemaan osaa ihmiskunnasta, jotka ovat *)ikivanhan joukon ihmisiä (jotka vahvasti hallitsevat ihmiskuntaa edelleen) kutsumia olentoja, he tekevät vaihtokauppaa sieluilla. Tämä on erittäin alhaista värähtelyä.

Muuttaako joku jumaltaho ihmisen kromosomeja/geenejä? Ihmisen kehitys tieteissä viimeisen parinsadan vuoden aikana ja teknologian nopea kehitys vain vuosikymmenissä vaikuttaa epäloogiselta ilman ulkopuolista manipulaatiota tai apua.

Tähän liittyy juuri *)ihmisjoukko joka hallitsee ihmistä eli hallinnalla tarkoitamme sitä, että ihminen ei saa yhteyttä omaan sielutietoisuutensa eikä pysty itse valitsemaan vaan on vahvasti ulkoisen ohjauksessa jatkuvasti. Eli hän toimii orjan tavoin, ymmärtämättä sitä itse. 99,8% ihmisistä on ulkoa ohjattavissa eli ei ajattele tai valitse itse. Ihminen kuvittelee omaavansa valinnan, mutta ei tiedosta kuinka vahvasti jokaista hänen valintaansa ohjataan. Toivomme, että jokainen joka tämän lukee pyrkii kaikin tavoin saamaan oman voimansa ja päätösvaltansa itseen ja elämäänsä takaisin. Puhumme tietoisesta ihmisestä ja tulemme jakamaan lisää tietoa tietoisuudesta.

Geenit muuttuvat sen seurauksena, että osa ihmisistä (suurin osa tällä hetkellä Maassa eläviä) ei nouse Valon taajuuteen kuollessaan eikä puhdista täydellisesti kokemaansa edellistä elämää itsestään. Silloin sielu ei toteuta "oppimis"tapahtumaa Valossa ja koe tietoisuuden kasvua vaan jää samalle taajuudelle ja jatkaa nopeasti ihmiselämää. Tämä on ulkopuolelta tulevien niin sanottujen negatiivisten sivilisaatioiden toteuttamaa, mutta alkunsa tämä on saanut *)ihmiskuntaa ohjaavasta joukosta. He eivät halua Maan päälle tietoisia Valosta tulevia puhtaita sieluja vaan heille hyödyllisempiä ovat sielut joiden tietoisuus on rajoittunut ja jotka ovat"tottuneet" elämään ihmisorjuudessa. Kuitenkin Maahan syntyy ja on syntynyt noin 40 vuoden ajan hyvin kirkkaasta eli tietoisesta Valosta sieluja. Osa jo paljon aikaisemminkin, mutta harvoja. He omalla olemuksellaan kohottavat energiaa kaikkialla missä ovat ja keiden kanssa ovat tekemisissä.

Kromosomit pitävät sisällään sielun suunnitelman ja tietoisuuden kaikista sielun aikaisemmista elämistä. Ne auttavat ihmistä muotoutumaan juuri sellaiseksi mikä on hänen sielun suunnitelmansa kannalta hyödyllistä. Kromosomit eivät pysty kehittymään tai muuttumaan, jos sielu ei pääse kohoamaan Valoon kuolemansa jälkeen. Niiden kautta myös syntyy kehitys, joka avaa uusia mahdollisuuksia, kykyjä ja taitoja ihmiselle. Siellä on myös koko univerusmin tietoisuus.

Teknologia on ihmisyydessä vielä melko kehittymätöntä, mutta he, jotka sitä kehittävät ovat saanet tietoisuutta sielutaajuudesta tai negatiivisilta tahoilta.

Useasti negatiivinen taho ottaa edistyksillisten ihmisten, jota omaavat avoinna olevan tietoisuuden, teknologia käyttöön ihmisen valvomiseksi.

(Tässä yksi sellainen tapaus: https://yle.fi/a/74-20080980).

Teknologia avulla ihmistä valvotaan, ohjataan ja sidotaan ihmisen energia taajuuteen, joka ei pysty koskettamaan Valoa. Esim. kännykkä on sellainen joka vie ihmisen huomion täysin ja siitä tuleva värähtely, tukiasemat yms. aallonpituudet huolehtivat siitä, että ihmisellä ei ole mahdollisuutta kohota omaan sielunsa värähtelytaajuuteen. Luonnon keskellä asuminen auttaa ja mahdollistaa yhteyden muodostumisen. Samoin ryhmäenergia tukee ja mahdollistaa yhteyden sieluun ja korkeampiin värähteisiin.

Ihmisellä on myös vangittuina eri sivilisaatioista tulleita olentoja, joita he käyttävät teknologian ja tietoisuuden kehittämiseen.

Ihminen on tarkoitettu elämään yhdessä ja sopusoinnussa luonnon ja eläinten kanssa. Onko oikein, että ihmiset syövät eläimiä ja kasvattavat niitä ruuaksi?

Aikojen alussa Jumalhahmojen ei välttämättä tarvinnut syödä lainkaan, mutta he pystyivät syömään ja tunsivat mielihyvää erilaisista mauista. Silloin yhteys eläimiin oli telepaattista ja Jumalhahmot pitivät eläimiä samanarvoisina itsensä kanssa eivätkä syöneet eläimiä (he eivät edes osanneet ajatella sellaista). Luonnossa eläimet ja kasvit elivät ravintoketjun mukaisesti. Kaikki luonnon antimet ovat tarkoitettu ihmisen käytettäväksi.

Ihmisen energia laski huomattavasti, kun yhteys sieluun katosi ja silloin ravinnoksi alkoivat muodostua myös eläimet. Ihminen haki fyysistä energiaa ravinnosta, josta sitä aikaisemmin ei tarvittu vaan Jumalhahmot ja ihmiset jotka olivat vahvassa yhteydessä sieluunsa elivät Valon energialla.

Ihmisen ei tarvitse syödä eläimiä vaan hän pystyy elämään hyvää ja tervettä elämää juureksille, kasviksilla, yrteillä ja hedelmillä. Niiden tulisi olla mahdollisimman puhtaita eikä myrkyillä kasvatettuja. Ihmisen keho on suunnattoman viisas ja pystyy käyttämään ravinnon upeasti hyödykseen. Kun ihminen löytää takaisin kuulemaan kehon tarpeita niin ihminen on terve ja hyvin voiva. Nyt ihminen ottaa ulkopuolelta mielellä vastaan tietoa mitä hänen pitäisi syödä ja mitä ei ja se ei tietenkään toimi synkronissa kehon ja kehon kulutuksen kanssa.

*) He ovat miljoonia vuosia sitten Maahan tulleita Jumalhahmoja, jotka ovat kuljettaneet tietoisuuden sukupolvelta toiselle. He ovat menettäneet merkittävän osan Jumaluudestaan ja kääntyneet pimeän puolelle ja käyttävät tapoja, jotka ovat hyvin alhaista energiaa säilyttääkseen oman tietoisuutensa ja hallitakseen koko ihmiskuntaa.

Pimeydellä tarkoitamme toimintaa, joka ei ole elämää rakentavaa vaan elämää tuhoavaa. Oman edun tavoittelua, valtaa ylitse muiden. Pimeydessä ei ole hyvyyttä, hyväntahtoisuutta, Valoa eikä Rakkautta.

Ihmiskunta puhuu heistä sanalla illuminaatti ja toivomme, että ette käytä sanaa tai pelkää tätä joukkoa, koska he saavat voimansa ihmisten pelosta ja kärsimyksestä. Näissä energioissa oleva ihminen ei pysty olemaan läsnä sielutietoisuudessaan vaan värähtelee hyvin pienellä elämän energialla.

He ovat soluttaneet valtansa kaikkialle ja ohjaavat Maata ja ihmiskuntaa täydellisesti. He ylläpitävät kollektiivisen energia matala värähteistä energiaa, joka syntyy ihmiskunnan kärsimyksestä, pelosta, puutteesta, ahneudesta, vallan tavoittelusta, vihasta, tyytymättömyydestä. He pyrkivät sammuttamaan pienimmänkin Valon taajuuden nousun ihmisessä, myös yksilötasolla.

Luottamalla Valoon ja Rakkauteen, loistamalla sitä sinulla ei ole mitään vaaraa. Älä pelkää vaan kulje sydän auki hyväntahtoisuudella, kaikkea ja kaikkeutta jatkuvasti auttaen ja palvellen. Mitä paremmin tunnet itsesi ja pyrit läsnäoloon ja yhteyteen sielusi kanssa olet turvassa pimeydeltä.

He ovat väsyneitä ja heille voi tarjota aina Valoa ja kääntymistä Rakkauteen. Osa heistä onkin vaihtanut puolta.

Susan Hedmanin kanavoimana 28032024
Liity Olemuksen postituslistalle!

* indicates required