OLEMUS HELSINKI AVOINNA


SUNNUNTAI MEDITAATIOT OLEMUS HELSINGISSÄ KLO 18-19.

Tarkk'ampujankatu 12. Ovisummerissa numero 47+kellonkuva. Kävele sisäpihalle ja oikealla on Olemuksen ovi auki. 


SUNNUNTAI MEDITAATIO ONLINE Zoomissa klo 20-21, mukaan pääset TÄSTÄ.


Tila toimii kurssitilana ja vastaanottotilana.
Aikoja kanavointeihin on jo auki AJANVARAUSKALENTERISSA.
Osoitteemme on Tarkk'ampujankatu 12, 00150 Helsinki.

Myös Olemus Shop Tammisaari säilyy myymälänä, kurssitilana, vastaanottotilana, ja siellä voi myös nauttia kupin kahvia tai teetä vierailun lomassa. Tilassa myynnissä taidetta, kristalleja ja kiviä.
Osoite Tammisaareen on Asematie 8 C 16, 10600 Tammisaari.

Sydämellisesti tervetuloa nauttimaan hyvistä energioista!


JUMALALLINEN YHTEYS HARJOITUS

Harjoitus alkaa 5.9.2022

- 20 viikkoa, 4 päivää viikossa ma-to, kaksi ja puolituntia kerralla klo 06:30-9:00.

- online Zoomin kautta

- hinta 890€, jonka voi maksaa osissa.

Ilmoittaudu ja kysy lisää susan@olemus.fi

Vuonna 2012 Egyptissä lomaillessani tuulisella rannalla kanavoin käsin kirjoittamalla Jumalallinen Yhteys harjoituksen.

Tämä kanavointi sai minussa huvittavia piirteitä aikaiseksi. Vastustin harjoitusta ja uhosin, että en missään nimessä istu 20:ta viikkoa ja kolmea tuntia päivässä. Mutta istuinpa kuitenkin ja se on yksi elämäni parhaista kokemuksista.

Heinäkuun 30. vuonna 2012 aloitimme 20 viikon harjoituksen 33 osallistujan kanssa käytännössä.

HARJOITUKSEN TARKOITUS:

on hiljentää mieli/ego ja sen jälkeen avautuu yhteys Jumalalliseen itseen. Olemme päivittäin niin vahvasti kiinni mielenmaailmassa, että tietoisuuden on mahdotonta avautua. Siksi tarvitsemme kolmen tunnin lähes päivittäistä harjoitusta, jotta mieli rauhoittuisi ja saisimme mahdollisuuden kuulla omaa sisäistä viisauttamme eli luoda yhteyden omaan jumalalliseen itseemme.

Ego ei pysty ilmentämään itseään silloin kuin olet hiljaisuudessa itsesi kanssa. Vähitellen tässä hiljaisuuden tilassa, jossa mieli ohjataan keskittymään muualle egosi alkaa antautumaan ja silloin syntyy luonnollisesti tila, jossa alat kuulemaan sisäisen viisautesi ääntä.

KÄYTÄNTÖ:

2,5 - 3 tunnin ohjattu harjoitus neljä kertaa viikossa kahdenkymmenen viikon ajan.

Harjoitus koostuu seuraavista osista:

- Hengitykseen keskittyminen 30 min

- Pal Dan Gum, kahdeksan liikkeen sarja

- Kehon tuntemusten aistiminen 20 min

- Energiakentän aistiminen 20 min

- Tyhjä tila/ ajatuksista vapaa tila 30 min

- Oman sanan, joka on sinulle kanavoitu mietiskely 20 min

- Avoin keskustelu ryhmän kanssa

Tässä harjoituksessa kohtaat itsesi ja et voi paeta mihinkään. Olet oikeasti vastakkain itsesi kanssa ja kesto 20 viikkoa takaa sen, että mielesi/egosi ei jaksa ylläpitää kuvitelmia tai "valhetta", vaan avaudut omalle kokonaisuudellesi.

Olemme tehneet kanavoinnista pienen vihkosen jossa harjoitus ja sen tarkoitus avautuu kokonaisuudessaan. Voit tilata sen sähöpostitse itsellesi, susan@olemus.fi TULEVAISUUDEN LUOMISTA, OMAN TARKOITUKSEN JA MERKITYKSEN LÖYTÄMISTÄ

Jossain kohtaa ihmisen elämässä tulee kohta, jolloin aikaisemmin merkityksellinen tekeminen tipahtaa tavalla tai toisella pois. Lapset kasvavat ja vanhempana oleminen muuttaa muotoa, työ menettää merkityksensä, suhde on tullut tiensä päähän, kauan intohimona ollut harrastus ei enää innostakaan......

Sielu toteuttaa itseään ihmisyyden kautta, tällaisen yllä mainitun tilanteen vastaan tullessa ihminen kokee olevansa hieman eksyksissä tai tyhjän päällä, punainen lanka on kadonnut ja ei tiedä mihin oikein tarttuisi seuraavaksi.

Useimmiten näissä tilanteissa sielu nousee enemmän esiin ja on tarkoitus ohjautua syvemmälle itseen saamaan opastusta ja ohjausta seuraaviin askeliin elämässä, jotka eivät enää ohjaudukaan niin paljon ulkoisesta elämästä käsin.

Ihmistä ei opeteta meidän kulttuurissa kuuntelemaan sisäistä ohjausta ja siksi tulee tunne, että oma tarkoitus ja merkitys on kadonnut.

Tule harjoittelemaan oman sisäisen itsen ja sisäisen ohjauksen vastaanottamista ja toteuttamista. Oman tulevaisuuden luomista ja suunnittelua sinun sisältäsi lähtöisin. Saat välineitä itsesi kuulemiseen ja menneisyyden vaikutusten ymmärtämiseen. Avataan tietoisuutta kokemaan läsnäoloa ja haetaan syvempää tarkoitusta elämään. Samalla kohtaat samanhenkisiä ihmisiä ja saat ryhmän tukea.

AIKA: Neljä kokoontumiskertaa maanantaisin klo 17:30-20:30.

Aloitus: Ma 19.9.2022

PAIKKA: Olemus Helsinki, Tarkk'ampujankatu 12

HINTA: 280€

ILMOITTAUTUMISET: susan@olemus.fi


- Kanavointikoulu Helsingissä alkaa 

la 20- su 21.8.


- Italian retriitti to 25.8- to 1.9


Jumalallinen yhteys harjoitus alkaa 5.9


- Kuka minä olen? retriitti Mäntyharjulla Villa Aurorassa

ke 14- su 18.9


- joka sunnuntai meditaatio + kanavointi online klo 20-21

Su 31.7 lähtien klo 18-19 paikan päällä Olemus Helsinki, Tarkk’ampujankatu 12. Syötä summeriin 47 ja paina ovikellon kuvaa. Kävele sisäpihalle ja oikealla on Olemuksen ovi auki.


KYSY LISÄÄ JA ILMOITTAUDU: SUSAN@OLEMUS.FI