SUNNUNTAI MEDITAATIO + KANAVOINTI ONLINE Zoomissa klo 20-21, mukaan pääset TÄSTÄ. Meditaatio on maksuton.


MEDITAATIO

- Matka Itseen -

Meditaatio - itseen hiljentyminen on minun tärkein välineeni itseeni ja olen halunnut jakaa sen myös muille.

Hyvin harva pääsee meditaatiossa tilaan, jossa ajatuksia ei tule. Minulta siihen meni 10 vuotta. Sain mahdollisuuden aloittaa harjoituksen jo 20 vuotiaana ja ilman mitään sen syvällisempiä opetuksia minulle vain sanottiin istu hiljaa silmät kiinni ajattelematta. Helpommin sanottu kuin tehty. Mutta heti ensi hetkestä lähtien meditaatio on ollut minun turvani, haasteeni, minun kaikkeni. Olen löytänyt sitä kautta itseni, olen joutunut kohtaamaan omat tunteeni, ajatukseni ja tekoni meditaatiossa. Se on myös vahvistanut yhteyttäni Valon Oppaisiini ja omaan sisäiseen viisauteen. Se on tila jossa voin antautua elämälle, olla läsnä maailmankaikkeuden rakkauden eheyttävässä syleilyssä, ja ennen kaikkea itsessäni.

Minun ohjaamassani meditaatiossa pyritään läsnäoloon.

Aloitamme avaamalla maayhteyden ja taivasyhteyden, puhun nämä avaukset ääneen.

Sen jälkeen olemme läsnä omassa hengityksessä 10 min, keskittymisharjoitus.

Toisena keskittymisharjoituksena on kehon skannaus, eli käymme läpi kehon jokaisen osan hakien tuntemuksia kehon pinnalta, 10 min.

Näitä seuraa varsinainen meditaatio, jossa päästetään irti keskittymisestä, pyrkimyksestä ja yrittämisestä ja antaudutaan olemisen tilaan, 10 min.

Ohjatussa meditaatiossa kerron milloin osio vaihtuu ja kerro missä osiossa mennään.

Meditaatio on haastavaa koska olemme tottuneet siihen, että emme hiljenny. Hiljentyessä, ollessamme paikalla ja vielä silmät kiinni mieli/ego ei löydä ilmenemismuotoa. Tämä on meditaation tarkoitus, hiljentää mieli ja saada yhteys siihen mikä ON. Olemisen tila on suunnattoman voimaannuttava. Kun olet yhteydessä olemisen tilaan tässä ja nyt, koet laajentumisen ja yhteyden kaikkeen olevaiseen. Kaikki mielen haasteet ja kysymykset häviät ja koet tyytyväisyyden tilan. Ymmärrät mitä on olla yhtä kaiken kanssa. Kun näitä kokemuksia saa ne kannustavat jatkamaan meditaatiota. Kokemusta ei voi tilata tai ennalta aavistaa voit vain tehdä parhaasi kussakin harjoituksessa.

Vuonna 1999 aloitin sunnuntai meditaatiot, jotka toteutuvat edelleen joka sunnuntai klo 20-21. Nyt verkossa Zoomin kautta. Ohjattu läsnäolo meditaatio puolituntia ja sen jälkeen kuuntelemme mitä Valomaailma haluaa jakaa läsnäolijoille Susanin kautta.

AIKA: sunnuntaisin klo 20-21

PAIKKA: online LINKKI

HINTA: maksuton

ILMOITTAUTUMINEN: ei tarvitse, tervetuloa mukaan.
RETRIITTI ITALIASSA

Jotta Rakkaus ja Valo lisääntyisivät keskuudessamme. Jotta tietoisuutemme avautuisi näkemän harhan, jossa elämme. Jotta voisimme käyttää suunnatonta voimaa, joka jokaisessa on. Jotta voisimme tehdä muutoksia, jotka perustuvat Rakkauteen ja Valoon. On aika tehdä tekoja ja tämä retriitin järjestäminen on teko, jonka tarkoituksena on koota yhteen ihmisiä, jotka haluavat elää Rakkaudessa ja Valossa, ja olemassa olonsa kautta laittamme muutoksen liikkeelle ihmiskunnassa.

Olemme varanneet Villa Arsiccin useammaksi viikoksi tilaksi, jossa Rakkaus toimii käytännössä. Teemme yhdessä arjen askareita ruoan valmistuksesta siivoukseen ja harjoitamme tietoisuuttamme avautumaan meditaatiolla, erilaisilla harjoitteilla ja keskusteluilla.

Voit varata itsellesi viikon, kaksi tai vaikka kuukauden. Viikko alkaa maanantaista ja päättyy sunnuntaihin.

Viikon hinta on 750€, jos osallistujia on vähintään kuusi. Hinta sisältää täysihoidon ja ohjelman.

Jos olet kuukauden viikko hinta on 700€ (vähintään kuusi osallistujaa)

Vapaat viikot ovat

 20, 21, 23 ja 24

Tiedustelut ja ilmoittautumiset susan@olemus.fi


JUMALALLINEN YHTEYS HARJOITUS

HARJOITUKSEN TARKOITUS:

on hiljentää mieli/ego ja sen jälkeen avautuu yhteys Jumalalliseen itseen. Olemme päivittäin niin vahvasti kiinni mielenmaailmassa, että tietoisuuden on mahdotonta avautua. Siksi tarvitsemme kolmen tunnin lähes päivittäistä harjoitusta, jotta mieli rauhoittuisi ja saisimme mahdollisuuden kuulla omaa sisäistä viisauttamme eli luoda yhteyden omaan jumalalliseen itseemme.

Ego ei pysty ilmentämään itseään silloin kuin olet hiljaisuudessa itsesi kanssa. Vähitellen tässä hiljaisuuden tilassa, jossa mieli ohjataan keskittymään muualle egosi alkaa antautumaan ja silloin syntyy luonnollisesti tila, jossa alat kuulemaan sisäisen viisautesi ääntä.

KÄYTÄNTÖ:

2,5 - 3 tunnin ohjattu harjoitus neljä kertaa viikossa, ma-to

Harjoitus koostuu seuraavista osista:

- Hengitykseen keskittyminen 30 min

- Pal Dan Gum, kahdeksan liikkeen sarja

- Kehon tuntemusten aistiminen 20 min

- Energiakentän aistiminen 20 min

- Tyhjä tila/ ajatuksista vapaa tila 30 min

- Oman sanan, joka on sinulle kanavoitu mietiskely 20 min

- Avoin keskustelu ryhmän kanssa

Tässä harjoituksessa kohtaat itsesi ja et voi paeta mihinkään. Olet oikeasti vastakkain itsesi kanssa ja kesto 2, 5 tuntia takaa sen, että mielesi/egosi ei jaksa ylläpitää kuvitelmia tai "valhetta", vaan avaudut omalle kokonaisuudellesi.

Olemme tehneet kanavoinnista pienen vihkosen jossa harjoitus ja sen tarkoitus avautuu kokonaisuudessaan. Voit tilata sen sähöpostitse itsellesi, susan@olemus.fi 

maaliskuussa ma 13- to 16.

Aamuharjoitus 06:30-9:00 tai

Iltaharjoitus 18-20:30 

Ilmoittauminen susan2olemus.fi

Hinta: 60€

Pääsiäisenä pe 7- ma 10.4 klo 9-11:30
KUKA MINÄ OLEN?retriitti


Olemme suurimman osan elämäämme kehittäneet ihmisyyttä ja kasvattaneet egoamme. Eipä meitä länsimaalaisia oikein muuhun opeteta. Se mikä saa meidät kokemaan ja oivaltamaan että olemme paljon muutakin kuin ihmisyys on tietoisuus siitä kuka minä olen. Kysymys, jota ihminen on pohtinut varmaan niin kauan kuin on ollut olemassa. Vastaus ei löydy pohtimalla, eikä ihmisyydestä. Ei mielestä, ei egosta eikä sitä voi saavuttaa opiskelemalla, pyrkimällä tai suorittamalla, sen voi kokea läsnäololla ja rakkaudella.

Olemme luoneet sinulle puitteet, jossa on mahdollista saada kokemus siitä kuka sinä olet.

Kuka minä olen? retriitti on vahvaa työskentelyä, jonka päämääränä on kokea se kuka minä olen. Teemme kolmen päivän aikana pitkiä päiviä kysymyksen äärellä parityöskentelyssä, muuna ajan retriitissä olemme hiljaisuudessa, jotta saisimme rauhassa laskeutua syvimpään olemukseemme.

Seuraava Kuka minä olen? retriitti järjestetään  4-8.10 Italiassa, Villa Arsiccissa

Retriitin hinta on 380€ + täysihoito ??? (tieto tulossa pian)

Ilmoittautumiset ja tiedustelut susan@olemus.fi