Uuden Vuoden Päivän meditaatio + kanavointi 01.01.2023 klo 17-19

Tervetuloa puhdistamaan mennyt ja avautumaan vuodelle 2023. Susan kanavoi Valomaailman sanomaa ihmiskunnan tulevaisuudesta.

Ilmoittaudu mukaan online tapahtumaan, susan@olemus.fi

Maksu on 10€/hkl.

RETRIITTI ITALIASSA

Retriittimme eivät ole hiljaisuusretriittejä. Niihin sisältyy meditaatiota ja itseen hiljentymistä, mutta myös paljon keskusteluja joiden tarkoitus on avata uusia näkökulmia ja saada tukea toisilta ja kokea yhteenkuuluvuutta.

Keskitymme retriiteissämme avaamaan sydäntä ja luomaan ilmapiirin jossa jokainen on hyväksytty sellaisena kuin on. Pyrimme retriitin aikana toimimaan korkeammasta tietoisuudestamme - rakkaudesta käsin - jokaisessa tilanteessa.

Yhdessä luomme tilan, joka tukee meitä kaikkia. Valitsemme kohdata toisemme sydämestä käsin, rakkaudesta lähtöisin. Harjoittelemme käytännössä toteuttamaan kysymyksen "Miten rakkaus toimisi tässä tilanteessa?" vastausta. Päätämme jokainen toimia jokaisessa tilanteessa rakkaudesta käsin. Se ei ole helppoa, koska se on meille kaikille uutta ja uuden tavan oppiminen tarvitsee aikaa ja harjoittelua.

Aikaa ja rauhaa meillä on retriitissä. Olemme oppimassa itsestämme ja toisiltamme.

Meillä kaikilla on puolustusmekanismeja ja uudessa tilanteessa toimimme turvallisesta tilasta, jonka olemme itsellemme luoneet. Retriitissä avaamme tuon oman tilan näkyväksi kaikille läsnäolijoille. Siinä on haastetta kerrakseen, mutta yhteisellä päätöksellä hyväksyä jokainen sellaisena kuin hän on, lähdemme liikkeelle kohti aitoa ja puhdasta rakkautta.

Kuvittele tilanne, jossa kaikki hyväksyvät sinut täydellisesti juuri sellaisena kuin olet ja rakastavat sinua juuri sellaisena kuin olet. Mitä sinulle alkaa tapahtua tällaisessa ympäristössä? Tähän tulemme keskittymään retriitin aikana.

Retriittiviikko antaa meille kokemuksen siitä, mihin rakkaus kykenee. Rakkaus on kaikista voimista vahvin ja se myös parantaa. Retriitissä meillä on mahdollisuus kokea rakkauden voima ja tehdä siitä todellinen, käsin kosketeltava.

Yhdessä luomme ainutlaatuiset puitteet rakkauden tulla esille, näkyväksi ja koettavaksi ja selvittää sitä mitä kaikkea rakkaus pitääkään sisällään.

Emme ehkä voi ymmärtää mitä kaikkea rakkaus sisältää, mutta otamme yhdessä rohkeasti askeleita sitä kohden, jota ajattelemme rakkauden olevan ja saamme mahdollisuuden heijastaa itseämme muihin osallistujiin, jotka rehellisesti kertovat mitä olemme laittaneet liikkeelle. Pyydämme toinen toisiltamme apua löytääksemme tien omaan sydämeemme.

Usein puhutaan siitä, että olemme niin paljon enemmän kuin ihminen meissä tai mieli. Luomme sinulle puitteet kokea, nähdä ja tuntea mitä tämä 'paljon enemmän' on, mitä rakkaus sisällämme on ja mitä se meille tekee.

Olemme kokonaisuus eikä kehoa pidä unohtaa. Nautimme rakkaudella valmistettua puhdasta kasvisruokaa. Keho saa liikuntaa kävelystä uskomattoman kauniissa maastossa ja päivittäisistä jooga tunneista.

Retriitti pidetään Italian maaseudulla, kaukana kaikesta, joka muistuttaa mielen maailmasta. Paikka on luonnon kauneuden ja voiman ympäröimä. Italian tuliperäinen maa antaa mahdollisuuden avautumiseen ja muutokseen.
Retriitti paikan lähellä on Valomaailman portaali paikka, joka tarkoittaa sitä että ihmisen maailman keskellä on ulottuvuus Valomaailman taajuuteen. Tuo paikka on meidät alunperin vetänyt Italiaan ja juuri tänne Cupramontanan alueelle. Nyt saamme kaikki olla mukana uudelleen aktivoimassa portaalia ja ammentaa sen voimasta. Näemme myös ympärillämme useita vuoria, joita asuttavat korkeat henget ja saamme heidän läsnäolostaan voimaa ja puhdasta Valon taajuutta.
Tervetuloa mukaan retriittiin kokemaan rakkaus ja sen ihmeellinen eheyttävä ja parantava voima.

AIKA: 25.8-1.9.2022

Ensimmäinen ja viimeinen päivä ovat matkustuspäivät eli niinä päivinä osallistujat saapuvat ja lähtevät.

PAIKKA: Villa Arsicci

Contrada Arsicci, 3, 62021 Apiro MC, Italia

HINTA: 1 850,-

ILMOITTAUTUMISET: susan@olemus.fi

SUNNUNTAI MEDITAATIO

Puolen tunnin ohjattu läsnäolo meditaatio ja sen jälkeen kuuntelemme mitä Valomaailma haluaa jakaa läsnäolijoille Susanin kautta. Lue lisää meditaatiosta TÄÄLTÄ.

AIKA: sunnuntaisin klo 20-21

PAIKKA: online LINKKI

Helsingissä Tarkk'ampujankatu 12 meditaatio klo 18-19.

HINTA: vapaaehtoinen maksu 

tilille Susan Hedman FI67 1478 3500 292342 tai Mobile Paylla numeroon 040 534 2640, kiitos!

ILMOITTAUTUMINEN: ei tarvitse, tervetuloa mukaan.

Meditaatiot jatkuvat läpi koko kesän.

Online meditaatiossa kello 20:00 jälkeen, en voi enää päästää sinua sisään, koska harjoitus alkaa tasan klo 20:00, joten olethan ajoissa paikalla, jos haluat osallistua, kiitos.

jos tulet paikan päälle niin ole noin 5-10 min aikaisemmin, jotta pääsemme aloittamaan klo 18:00, kiitos.


JUMALALLINEN YHTEYS HARJOITUS

Nyt jos koskaan ihmiskunta ja Maaplaneetta tarvitsevat Valoa ja Rakkautta. Sen vuoksi järjestän Isan kanssa Jumalallinen Yhteys harjoituksen kevään jokaisena kuukautena. Harjoitus toteutetaan neljänä päivän peräkkäin ma-to ja yhden harjoituksen kesto on noin kaksi ja puoli tuntia.

Harjoitus koostuu kuudesta erilaisesta osiosta, joiden tarkoitus on viedä sinut yhteyteen itsesi kanssa ja vahvistaa läsnäolon tilaa, luoda yhteys Jumalalliseen Itseesi. 


Aloitamme keskittymällä hengitykseen, luomme vahvan läsnäolon fyysisyyden kautta.

Jatkamme Pal Dan Gumilla, liikesarja ja hengitysharjoitus, jossa saamme energian virtaamaan kehossamme.

Pal Dan Gumin jälkeen on helppo keskittyä kehon tuntemuksiin. Läsnäolon yhä vahvistuessa energiakenttämme eheytyy ja siirrymme tutkimaan omaa energiaamme.

Sen jälkeen laskeudumme vapaaseen tilaan - itse meditaatioon, joka vahvistaa sielullista yhteyttämme.

Tämän osion ansioista pääsemme tilaan, jossa yhteys omaan korkeimpaan viisauteen on parhaimmillaan ja laskemme tilaan sanan, sanan jonka Susan tai Isa kanavoi sinulle henkilökohtaisesti. Sanaa tutkailemme tarkoin vapauttaaksemme esteet yhteydestä omaan itseen.

Harjoituksen jälkeen on mahdollisuus jakaa kokemuksia ryhmän kanssa.

Susan on kanavoinut harjoituksen ja ilmoittautuessasi saat harjoituksesta kanavoidun tekstin itsellesi sähköpostilla. 


AIKA:
25-28.7.2022

PAIKKAonline Zoomin välityksellä ja 

OLEMUS HELSINKI, Tarkk'ampujankatu 12 B, 00150 Helsinki.

HINTA: yhden osion (ma-to) hinta on 60€ 

ILMOITTAUTUMISET JA LISÄTIEDOT SÄHKÖPOSTITSE: susan@olemus.fi tai isahedman@hotmail.com

Sydämellisesti tervetuloa mukaan nauttimaan meditaation voimasta ja yhdessä lisäämään Valoa maailmaan!
Terveisin Isa ja Susan