TIISTAIN ONLINE KYSELYTUOKIO

Kerran kuukaudessa tiistai-iltaisin klo 18-19 hetki, jossa voit esittää kysymyksen ja Susan vastaa kanavoimalla vastauksen sinulle. Tilaisuus on avoin kaikille. Eli kysymykset ja vastaukset kuuluvat kaikille.

Keväällä järjestimme samanlaisen kyselytunnin ja kysymykset olivat upeita. Mitä tarkempi kysymys sen tarkempaa tietoa annetaan. Toivomus on, että kysymykset olisivat kaikkia palvelevia.
Omiin henkilökohtaisiin kanavointeihin voit varata oman ajan Olemuksen 
ajanvarauksesta.

AIKA: Tiistaisin klo 18-19 ALOITUS on 6.10.2020
LINKKI: https://us02web.zoom.us/j/81086275594
HINTA: 20 euroa, tili on Susan Hedman FI67 1478 3500 292342, tai Mobile Pay puh. 040 534 2640
Mukaan ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, klikkaat itsesi vain sisään verkossa.

Äänitteet menneistä kyselytuokiosta löydät TÄÄLTÄ.

Zoom-ohjeet: 

1. Paina linkistä, jonka edessä lukee “Join from PC, Mac, Linux, iOS or Android”. Voit liittyä tapaamiseen puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Helpointa on liittyä tietokoneella, koska puhelimelle ja tabletille sinun tulee ladata Zoom-sovellus. Puhelin/tabletti antaa automaattisesti linkin, josta voit ladata sovelluksen. Sovelluksen lataamisen jälkeen paina “Join the meeting” ja laita vaadittuun kohtaan Meeting ID-numero. Meeting-ID näkyy sähköpostissa, jossa oli kutsu liittyä tapaamiseen. 

2. Linkistä painaessasi voi olla, että pop-up-ikkunaan tulee kysymys “Do you want to allow this page to open “zoom.us”?” eli sallitko tämän sivun avaavan Zoomin. Paina “Allow” eli salli.

3. Seuraavaksi sinun tulee valita “Join Audio by computer”, jos haluat liittyä tapaamiseen tietokoneella tai “Join by phone”, jos haluat liittyä puhelimella. 

4. Riippumatta laitteesta, millä liityt tapaamiseen, Zoom haluaa luvan kameran ja mikrofonin käyttöön. Salli molemmat.

5. Olet nyt tapaamisessa mukana! Sinun pitäisi nyt nähdä ohjaaja, muut osallistujat ja itsesi ruudullasi. Zoom-ikkunan alareunassa on erilaisia toimintoja, joista sinulle tärkein on Chat. Chatissä voit lähettää viestin yksityisesti ohjaajalle tai toiselle osallistujalle tai julkisen viestin koko ryhmälle. 

6. Jos ruutuun tulee ilmoitus “The host is inviting you to join the Breakout Room” paina “Join Breakout Room”. Tämä tarkoittaa sitä, että ohjaaja haluaa jakaa osallistujat pareihin/pienryhmiin jotakin harjoitetta varten. Näet ruudulla parisi/ryhmäsi ja voit keskustella heidän kanssaan. Myös ohjaaja saattaa liittyä mukaan keskustellakseen ja antaakseen vinkkejä harjoittamiseen.

7. Voit poistua tapaamisesta painamalla oikeassa alareunassa olevaa tekstiä “Leave Meeting”

Jos sinulle herää kysymyksiä ole Susaniin yhteydessä sähköpostitse: susan@olemus.fi