Elämänvoiman Kosketus -minimessut Helsingissä!

Olet lämpimästi tervetullut kokemaan
Elämänvoiman Kosketuksen minimessuillamme 3.– 4. maaliskuuta 2018.

Marraskuussa 2016 sain Italiassa, Loreton Basilikassa, vahvan kanavoinnin, jossa annettiin minun kauttani ihmiskunnalle aivan uusi muoto parantamisesta ja kaiken eheyttämisestä ja nostamisesta rakkauden taajuuteen.

Pohdin tuon tiedon jakamista moneen kertaan, koska se oli ja on niin järisyttävän suurta, mutta se ei jättänyt minua rauhaan. Pidin infotilaisuuden, jossa kerroin uudesta hoitomuodosta ja 10 ihmistä lähtivät kanssani kokemaan uuden syntymistä. Kanavoimani tiedon kautta meitä on ohjattu askel askeleelta eteenpäin ja nyt olemme siinä vaiheessa, että saamme jakaa muodon ottanutta hoitoa kaikille halukkaille. Päätimme yhdessä järjestää tilaisuuden, jossa sinun on mahdollisuus kokea tämä parantava energia, jonka työnimi on ollut ”valopallo”. Siitä syntyi Elämänvoiman Kosketus, joka on paljon paljon enemmän kuin hoito.

– Susan Hedman

 

Tapahtuman aikana pääset tutustumaan uudenlaiseen hoitomuotoon, joka puhdistaa ja parantaa ihmistä sekä tuo hänet lähemmäksi omaa itseään ja rakkaudellista olotilaa. Hoitomuoto on hyvin vaikuttava ja laittaa liikkeelle voimakkaan muutos- ja kehitysprosessin.

Hoitoa ovat tekemässä Elämävoiman Kosketuksen tiimi, voit tutustua heihin alla. Elämänvoiman Kosketuksen lisäksi tarjolla on paljon muuta ohjelmaa, muita hoitomuotoja ja mahdollisuus tutustua samanhenkisiin ihmisiin.

 

Tervetuloa rakkaudentäyteiseen tilaan, Hyvinvoimalaan, osoitteessa Merimiehenkatu 21b, Helsinki.
Tapahtuma on avoinna lauantaina 3.3. klo 12-18 ja sunnuntaina 4.3. klo 12-18.

Sisäänpääsymaksu 10€, johon kuuluu ilmainen Elämänvoiman Kosketus -hoito. Varaathan mukaan käteistä pääsymaksuun sekä muihin hoitoihin ja kahvion herkkuihin joista vastaavat Riitta ja Magnus Appelberg.

HOITAJAT

Sirkka Aho

Olen Olemuksen mentaalinen valmentaja ja teen työtäni tämän hetkisessä kotimaassani Italiassa. Järjestän kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin viikkoja eri teemoilla Cupramontanassa, keski-Italiassa. Tuen ihmistä hänen polullaan omaksi itsekseen keskusteluin ja erilaisin harjoituksin. Prosessin aikana teen sitä tukevia hoitoja sekä Osho-tarot tulkintoja jota kautta saan tietoa henkilölle sillä hetkellä merkityksellisistä asioista. Tässä tapahtumassa teen Elämänvoiman Kosketusta, Intialaista päähierontaa ja Osho-tarot tulkintoja.

sirkka.aho@live.fi

Sari Lehikoinen

Vastapainoksi päivätyölleni liike-elämässä ohjaan mielelläni iltaisin ja viikonloppuisin meditaatioharjoituksia ja teen pyydettäessä Elämänvoima-hierontaa. Se on ihanan rentouttava ja kokonaisvaltainen hoito, joka poistaa kehosta jännityksiä ja tasapainottaa energioita. Olen valtavan kiitollinen siitä, että voin käsilläni tehdä hyvää ja auttaa ihmisiä. Olen opiskellut myös Olemuksen Mentaaliseksi valmentajaksi. Siinä tehtävässä olen läsnäoleva kuuntelija ja kanssakulkija. Toimin pääkaupunkiseudulla.

Tapahtumassa olen mukana antamassa Elämänvoiman Kosketusta, jossa valo ja rakkaus virtaavat upeasti. Paikan päällä voit myös varata ajan minulle lyhyeen keskusteluun, jossa käytän apuna Tarot-korttejani. Lämpimästi tervetuloa!

Puh. 050 555 5979
sari.lehikoinen@kolumbus.fi

Kaija Pirinen

Vaiherikkaan elämäni varrella olen saanut runsaasti kokemuksia erilaisista ja välillä erittäin haastavistakin tilanteista, ihmissuhteista ja valinnoista. Kaikesta huolimatta elämä kantaa ja meistä pidetään huolta. Kokemuksieni ja oivalluksieni kautta haluan auttaa muita eheytymään ja näkemään valon ja rakkauden, joka meidän ympärillämme on.

Perheyrityksen pyörittämisen lisäksi teen energia- ja reikihoitoa sekä Elämänvoiman Kosketusta. Tilaisuudessa teen myös tulkintoja enkelikorttien kautta.

Puh. 050 368 2404
kaijapirinen@goodmer.fi

Riitta Appelberg 

Rebalancing-käsittely on lihasten ja kalvojen hidasta syvähierontaa. Menetelmässä liuvutetaan hitain vedoin,  painellaan syvälle lihaksiin, kudoksiin ja lihaskalvoihin.

Hoito palauttaa ja vapauttaa kehoasi jännityksistä ja kireyksistä. Hengitys helpottuu, syvenee, ylirasittuneet ja lukkiutuneet lihakset rentoutuvat  ja mielesikin rauhoittuu.

Riitta on tehnyt Rebelancing-käsittelyä jo 25 vuotta joten kokemusta löytyy.  Hänelle on tärkeää kohdata toinen ihminen sellaisena kuin hän on  –   läsnäololla ja kuuntelevalla kosketuksella höystettynä.

Hyvinvoimala.fi 
puh. 050 534 7009

Ida Hedman

Minulla on ilo ja kunnia työskennellä vaikuttavan Elämänvoiman Kosketuksen kanssa ja haluan jakaa tätä vaikuttavaa ja eheyttävää energiaa myös muille. Käytän Elämänvoiman Kosketusta jokapäiväisessä elämässäni ja tarjoan mielelläni tätä rakkaudellista energiaa myös muille. Tilaisuudessa teen Elämänvoiman Kosketusta kaikille halukkaille.

Kirjoitan myös blogia, jota voi lukea osoitteessa www.adventuresofloveandlight.com.
Blogissa jaan ajatuksiani ja tuntemuksiani elämästä ja maailmastani.

Ronja Kiviaho 

Autan ihmisiä keskustelemaan oman sisäisyytensä kanssa erilaisissa elämäntilanteissa. Toimin tulkkina ihmisen äärimmäisen viisaan ja paljon tietoa sisältävän energiajärjestelmän ja päivittäisessä arjessa kokemamme ihmisyyden välillä. Kauttani annetaan ymmärrystä esim. erilaisiin elämäntilanteisiin, valotetaan syitä kehon oireiluun, avataan perheen lasten sisäistä maailmaa, tai mikä ikinä on siinä hetkessä merkittävää avun vastaanottajalle. Nämä luennat ovat täysin mahdollisia etänä, siis ilman että sinun tarvitsee olla fyysisesti paikalla.

Lisäksi teen energiahoitoja ja Elämänvoiman Kosketusta sekä fyysisesti että etänä. Fyysiset hoidot tapahtuvat Oriveden ja Tampereen suunnalla. Lämpimästi tervetuloa itsesi äärelle!

Puh. 045 652 3424

Merja Viljanen

Olen saanut tehdä pitkän ja mielenkiintoisen työuran Helsingin kaupungin Sosiaalitoimessa. Jaksamiseni tukena on 90-luvulta lähtien ollut jooga ja meditaatio. Viime aikoina mukaan on tullut Elämänvoiman Kosketus. Tätä hoitoa teen pääasiassa itselleni, mutta pyydettäessä myös muille.

Puh. 040-9120879

Reeta Laukkanen

Asiakkailleni annan mahdollisuuden rentoutua, kehittää kehotietoisuuttaan ja tarjoan apua mahdollisiin vaivoihin ja epätasapainotiloihin. Olen kouluttautunut refleksologi, luontais-ja energiahoitaja sekä kuvataiteilija. Työskennellessäni asiakkaan kanssa korostan kokonaisvaltaista lähestymistä ihmisen kehon, mielen ja tunteiden tasapainoon. Tapahtumassa tulen tarjoamaan Elämänvoiman Kosketusta ja jalkojen mini-refleksologia hoitoja.

hoivazeven.com