Retriitit

Villa Arsicci, Apiro (n. 7km Cupramontanasta, Marche)

Retriittimme Italiassa, kuvankauniissa Apirossa.

Retriittimme eivät ole hiljaisuusretriittejä. Niihin sisältyy meditaatiota ja itseen hiljentymistä, mutta myös paljon keskusteluja joiden tarkoitus on avata uusia näkökulmia ja saada tukea toisilta ja kokea yhteenkuuluvuutta.

Me keskitymme retriiteissämme avaamaan sydäntä ja luomaan ilmapiirin jossa jokainen on hyväksytty sellaisena kuin on. Pyrimme retriitin aikana toimimaan korkeammasta tietoisuudestamme – rakkaudesta käsin – jokaisessa tilanteessa.

Yhdessä luomme tilan, joka tukee meitä kaikkia. Valitsemme kohdata toisemme sydämestä käsin, rakkaudesta lähtöisin. Harjoittelemme käytännössä toteuttamaan kysymyksen ”miten rakkaus toimisi tässä tilanteessa?” vastausta. Päätämme jokainen toimia jokaisessa tilanteessa rakkaudesta käsin. Se ei ole helppoa, koska se on meille kaikille uutta ja uuden tavan oppiminen tarvitsee aikaa ja harjoittelua. Aikaa ja rauhaa meillä on retriitissä. Olemme oppimassa itsestämme ja toisiltamme.

Meillä kaikilla on puolustusmekanismeja ja uudessa tilanteessa toimimme turvallisesta tilasta, jonka olemme itsellemme luoneet. Retriitissä avaamme tuon oman tilan näkyväksi kaikille läsnäolijoille. Siinä on haastetta kerrakseen, mutta yhteisellä päätöksellä hyväksyä jokainen sellaisena kuin hän on lähdemme liikkeelle kohti aitoa ja puhdasta rakkautta.

Kuvittele tilanne, jossa kaikki hyväksyvät sinut täydellisesti juuri sellaisena kuin olet ja rakastavat sinua juuri sellaisena kuin olet. Mitä sinulle alkaa tapahtua tällaisessa ympäristössä? Tähän tulemme keskittymään retriitin aikana.

Retriittiviikko antaa meille kokemuksen siitä, mihin rakkaus kykenee. Rakkaus on kaikista voimista vahvin ja se myös parantaa. Retriitissä meillä on mahdollisuus kokea rakkauden voima ja tehdä siitä todellinen, käsin kosketeltava.

Yhdessä luomme ainutlaatuiset puitteet rakkauden tulla esille, näkyväksi ja koettavaksi ja selvittää sitä mitä kaikkea rakkaus pitääkään sisällään.

Emme ehkä voi ymmärtää mitä kaikkea rakkaus sisältää, mutta otamme yhdessä rohkeasti askeleita sitä kohden, jota ajattelemme rakkauden olevan ja saamme mahdollisuuden heijastaa itseämme muihin osallistujiin, jotka rehellisesti kertovat mitä olemme laittaneet liikkeelle. Pyydämme toinen toisiltamme apua löytääksemme tien omaan sydämeemme.

Usein puhutaan siitä, että olemme niin paljon enemmän kuin ihminen meissä tai mieli. Luomme sinulle puitteet kokea, nähdä ja tuntea mitä tämä ‘paljon enemmän’ on, mitä rakkaus sisällämme on ja mitä se meille tekee.

Olemme kokonaisuus eikä kehoa pidä unohtaa. Nautimme rakkaudella valmistettua puhdasta kasvisruokaa. Keho saa liikuntaa kävelystä uskomattoman kauniissa maastossa ja päivittäisistä joogatunneista.

Retriitti pidetään Italian maaseudulla, kaukana kaikesta, joka muistuttaa mielen maailmasta. Paikka on luonnon kauneuden ja voiman ympäröimä. Italian tuliperäinen maa antaa mahdollisuuden avautumiseen ja muutokseen.

Aivan lähellä on Valomaailman portaali paikka, joka tarkoittaa sitä että ihmisen maailman keskellä on ulottuvuus Valomaailman taajuuteen. Tuo paikka on meidät alunperin vetänyt Italiaan ja juuri tänne Cupramontanan alueelle. Nyt saamme kaikki olla mukana uudelleen aktivoimassa portaalia ja ammentaa sen voimasta. Näemme myös Villa Arsiccista useita vuoria joita asuttavat korkeat henget ja saamme heidän läsnäolostaan voimaa ja puhdasta Valon taajuutta.

Tervetuloa mukaan retriittiin kokemaan rakkaus ja sen ihmeellinen eheyttävä ja parantava voima.

Rakkaudella,
Susan & Bengt

Seuraavat retriitit:

ILMOITAMME TULEVISTA RETRIITEISTÄ PIAKKOIN!

Paikka: Villa Arsicci, Apiro (n. 7km Cupramontanasta, Marche:ssa)
Hinta:  
Hinta sisältää täysihoidon.  Hinta ei sisällä lentoja.
Varausmaksu 300 €. Varausmaksua ei palauteta peruutuksen yhteydessä. Peruutukset 14 vuorokautta ennen retriitin alkua, jolloin hinnasta palautetaan 75 %.

Ensimmäinen ja viimeinen päivä ovat matkustuspäiviä eli niinä päivinä osallistujat saapuvat  ja lähtevät.

Paikalle pääsee monella tavalla, lento Helsinki-Ancona, välilennolla Munchenin kautta.

Voit myös lentää Roomaan ja tulla sieltä junalla Roma Termini – Castelplanio-Cupramontana asemalle ja asemalta sinulle järjestetään kuljetus Villaan.

Lentoja voit etsiä esim. näistä: momondo, supersaver.
Junien aikataulut näet täältä: trenitalia. Junat ovat edullisia ja junamatkan kesto junasta riippuen noin 3-3,5 tuntia.

Kuljetus Anconan lentokentältä tai Castelplanio-Cupramontana juna-asemalta Villaan maksaa muutaman kympin, riippuen siitä kuinka monta on jakamassa samaa kuljetusta. Me tilaamme sinulle kuljetuksen perille, kun kerrot saapumisajan.

Villa Arsicci sijaitsee Marchessa lähellä Cupramontanan ja Apiron kaupunkeja.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: susan@olemus.fi

Paikkoja on kahdelletoista (12).

Lisätietoja:

Villa Arsicci
Loreto (Wikipedia)
Basilika della Santa Casa – Loreto (engl.)