Italian retriitit

Villa Arsicci, Apiro (n. 7km Cupramontanasta, Marche)

Jouluretriitti Italiassa
22.-28.12.2019

Kutsumme sinut viettämään kanssamme joulua Italiaan! Yhdessäoloa, keskustelua, meditaatiota, Susanin kanavointeja, joogaa, patikointia, hyvää ruokaa ja ennen kaikkea leppoisaa olemista yhdessä.

Erilainen joulu poissa jouluhälinästä ja kiireestä, kauneuden ja rauhan keskellä rakkaudellisessa ja hyväksyvässä ilmapiirissä.

Puhdistetaan mennyttä vuotta ja valmistaudutaan vastaanottamaan uutta.

Saat mahdollisuuden olla poissa jokapäiväisistä velvollisuuksista, puhelimen ja tietokoneen ääreltä, uutisista, maailmasta ja aikatauluista.

Läsnäoloa kauniissa maisemassa mukavien ihmisten ja hyvän kasvisruoan ääressä. Patikointia vuoristossa, meditaatiota ilman kiirettä, joogaa lempeästi kehoa kuunnellen.  Susanin kanavoimina tehtäviä Valomaailmasta juuri sinulle. Tehtävät tyhjentävät vanhaa ja tekevät tilaa uudelle. Avaavia keskusteluja ryhmässä ja parityöskentelyä sopivassa suhteessa olemisen kanssa.

Hyvin harvoin ihminen antaa itselleen hetkiä, jossa hänen on mahdollisuus kuunnella ja kuulla omaa kehoa, sisäistä ohjausta ja viisautta. Retriittiviikolla siihen luodaan sinulle mahdollisuus, sinä voit vain antautua nauttimaan ja olemaan sinun ehdoillasi ja omia tarpeitasi kuunnellen.

Paikka, Villa Arsicci, jossa retriitti pidetään on hyvätasoinen Agriturismo, jossa majoitus on isoissa huoneistoissa, joihin voi majoittua 2-3 henkilöä. Jokaisessa huoneessa on suihku ja wc. Villa Arsicci on kokonaan meidän käytössä viikon aikana. 

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan!

– Susan, Ida, Isa ja Bengt

…………………………

Italian maaperä on tuliperäinen ja tuli on voima, jota ihminen tarvitsee pystyäkseen tekemään tekoja, jotka ovat haastavia.  Esim. päästämään vanhasta irti, ottamaan uuden askeleen kohti tuntematonta, jne.  Suomessa elämme maaenergiassa, jossa on omat hyvät puolensa pysyvyydessä ja turvallisuudessa, mutta toisinaan tarvitaan tulta, joka laittaa asiat liikkeelle.  Italian kulttuuri on suunnattoman vanha ja siellä huokuu tietoisuus, joka edelleen on vahvana tietyissä paikoissa.

JOULURETRIITTI ITALIASSA

Aika: 22.-28.12.2019
Paikka: Villa Arsicci, Apiro (n. 7km Cupramontanasta, Marche:ssa)
Hinta:  1350 € 
Hinta sisältää täysihoidon.  Hinta ei sisällä lentoja.
Varausmaksu 300 €. Varausmaksua ei palauteta peruutuksen yhteydessä. Peruutukset 14 vuorokautta ennen retriitin alkua, jolloin hinnasta palautetaan 75 %.

Ensimmäinen ja viimeinen päivä ovat matkustuspäiviä eli niinä päivinä osallistujat saapuvat  ja lähtevät.
Paikalle pääsee monella tavalla, lento Helsinki-Ancona, välilennolla Munchenin kautta.
Voit myös lentää Roomaan ja tulla sieltä junalla Roma Termini – Castelplanio-Cupramontana asemalle ja asemalta sinulle järjestetään kuljetus Villaan.

Lentoja voit etsiä esim. näistä: momondo, supersaver.
Junien aikataulut näet täältä: trenitalia. Junat ovat edullisia ja junamatkan kesto junasta riippuen noin 3-3,5 tuntia.

Kuljetus Anconan lentokentältä tai Castelplanio-Cupramontana juna-asemalta Villaan maksaa muutaman kympin, riippuen siitä kuinka monta on jakamassa samaa kuljetusta. Me tilaamme sinulle kuljetuksen perille, kun kerrot saapumisajan.

Villa Arsicci sijaitsee Marchessa lähellä Cupramontanan ja Apiron kaupunkeja.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: susan@olemus.fi

Paikkoja on kahdelletoista (12).

Lisätietoja:

Villa Arsicci
Loreto (Wikipedia)
Basilika della Santa Casa – Loreto (engl.)