Ajankohtaista

Olemuksen ajankohtaiset tapahtumat, kurssit, valmennukset ja retriitit.

 

KEVÄÄN ONLINE TARJONTA

Kun tilanne ei salli meidän tapaavan fyysisesti niin käytetään tapaamisiin ihmisen luomia hienoja laitteita ja appeja.

Sunnuntaisin tarjoamme  perinteisen 45 min ohjatun läsnäolomeditaation Susanin tai Isan johdolla.

Sunnuntaimeditaatiot jäävät kesätauolle. Kevään viimeinen sunnuntaimeditaatio pidetään su 31.5.

LUE LISÄÄ SUNNUNTAIMEDITAATIOSTA

TOUKOKUU 2020

15.5.2020 TYÖSKENTELYÄ ALITAJUNNAN KANSSA

Pelot ohjaavat meitä kaikkia tavalla, joka ei ole hyödyllistä meille. Pelot ovat esteitä, jotka lukitsevat elämänenergiaamme.

Lähde kanssani mielikuvamatkalle vapauttamaan vahvimpia pelkojasi. Lepäilet mukavasti kotonasi ja minä ohjaan sinut kohtaamaan pelkosi ja niiden syntysijat. Sen jälkeen vapautamme ne. Työskentelyn jälkeen voit kirjoittaa itsellesi ja halutessasi minulle kokemuksesi eikä niitä tarvitse jakaa osallistujien kanssa. Tämä tapahtuu online Zoomin kautta.

AIKA: Pe 15.05.2020 klo 20, kesto n. 1 tunti
HINTA: 25 euroa
ILMOITTAUTUMINEN:: susan@olemus.fi 

 

16.5.2020 YHTEYS OMAAN ENKELIISI

Meillä kaikilla on yksi tai useita enkeleitä auttamassa meitä. Voimme saada heihin yhteyden hyvin helposti. Ohjaan sinulle mielikuvamatkan jonka kautta saat yhteyden enkeliisi ja sen jälkeen voit harjoittaa tuota yhteyttä itsenäisesti.

Tämäkin tapahtuu online Zoomin kautta, mukavasti kotona lepäillen ja kuunnellen minun ohjaustani omaan ulottuvuuteesi, jossa enkelisi on. 
Voit halutessasi jakaa kokemuksesi minulle kirjoittamalla sähköpostia.

AIKA: La 16.05.2020 klo 20, kesto n. 1 tunti
HINTA: 25 euroa
ILMOITTAUTUMINEN: susan@olemus.fi 

 

Ihmiskunta elää tällä hetkellä haastavassa tilanteessa ja toivomme että Olemus voi toimia tukena kaikille tarvitseville. Haluamme osaltamme kasvattaa rakkauden ja valon tilaa maailmanlaajuisesti, sen teemme parhaiten jatkamalla työtämme kanavoinnin, energiahoidon sekä meditaation parissa.

Myös Olemus vaikuttuu vahvasti vallitsevasta tilanteesta. Jotta voimme tässä hetkessä olla teitä varten, ja myös tulevaisuudessa jatkaa Olemuksen toimintaa Helsingissä normaaliin tapaan tarvitsemme teitä ja apuanne. Voit tukea toimintaamme seuraavin tavoin:

❤️ Varaa aika kanavointiin! Susan ja Isa ottavat tällä hetkellä vastaan asiakkaita normaalisti Helsingissä, mutta tarjoamme kanavointeja myös etänä puhelimen/skypen välityksellä. Jos tulet kanavointiin paikan päälle toivomme että kunnioitat niitä varotoimia joita noudatamme.

❤️ Voit tilata itsellesi sanan jonka kanavoimme sinulle henkilökohtaisesti. Sana tukee sinua tämänhetkisessä elämäntilanteessasi ja näyttää sinulle sen minkä sinun tulee huomioida omassa elämässäsi. Sinulle kanavoidun sanan hinta on 5€. Sanan voit tilata sähköpostitse: isahedman@hotmail.com, maksutiedot saat tilauksen yhteydessä.

❤️ Sinulle kanavoitu sana laittaa liikkeelle prosessin, prosessia tukemaan tarjoamme lyhyitä kanavointeja selkiyttämään sinulle sanan merkitystä, ja omaa tämänhetkistä elämäntilannettasi. Sanan voit esimerkiksi tilata maanantaina, ja kanavointi puhelimitse voidaan sopia perjantaille. Kanavoinnit toteutuvat puhelimen välityksellä. Kanavoinnin kesto on 20 min ja maksaa 40€. Jos toivot kanavointia sanaan liittyen ota yhteyttä Isaan sähköpostitse: isahedman@hotmail.com

❤️ Ida tarjoaa tasapainoittavia ja eheyttäviä etä-energiahoitoja Barcelonan kevyestä ja valoisasta energiasta käsin. Puolen tunnin energiahoidon hinta on 50€. Energiahoidon pääset varaamaan tämän linkin kautta: https://adventuresofloveandlight.com/elamankosketus/

❤️ Voit myös tilata itsellesi tai ystävälle lahjakortin kanavointiin tai energiahoitoon. Lahjakortti sisältää yhden kanavoinnin tai energiahoidon (n. 45 min) ja on voimassa 6 kk ostosta. Lahjakortin hinta on 80€. Lahjakortin, lisätietojen kera, voit tilata sähköpostitse: isahedman@hotmail.com.

Jokaisena aamuna ja iltana, kello 10 ja 21, yhdistymme yhteiseen valon ja rakkauden lähetykseen koko ihmiskunnalle. Nämä lähetykset laittavat liikkeelle valon ja rakkauden energian, joka kulkeutuu koko maapallon laajuisesti energiaverkostojen kautta. Kun teet lähetystä luo vahva maayhteys ja läsnäolon tila – silloin energia virtaa vieläkin vahvemmin. Tuetaan toisiamme ja koko ihmiskuntaa rakkauden avulla!

Suurella rakkaudella ❣️
Susan, Bengt, Ida ja Isa

Paratiisi nyt myös ruotsiksi ja englanniksi!

Susanin kirjoittama ihana Paratiisi -kirja on vihdoinkin käännetty ruotsiksi ja englanniksi, kiitos Bengt Mether!

Voit ostaa kirjan suomenkielisenä useista kirjakaupoista (ISBN 978-952-92-7206-8), tilaamalla se Susanilta tai Olemuksen tiloissa meditaation tai muun käynnin yhteydessä. Hinta 25 €/kpl. Sivukoko on 124mm x 186mm ja sivumäärä noin 215.

Käännettynä e-kirjana
 kätevästi Amazonista  hintaan vain $4.95.

Upeita lukuhetkiä kaikille!