Ajankohtaista

Olemuksen ajankohtaiset tapahtumat, kurssit, valmennukset ja retriitit.

LOKAKUU 2020

ONLINE KYSELYTUOKIO TIISTAISIN

Kerran kuukaudessa tiistai-iltaisin klo 18-19 hetki, jossa voit esittää kysymyksen ja Susan vastaa kanavoimalla vastauksen sinulle. Tilaisuus on avoin kaikille. Eli kysymykset ja vastaukset kuuluvat kaikille.

LUE LISÄÄ

 

VAPAUTUMISMATKA

Onko sinulla pelkoja, mielen esteitä tai kehollisia vaikeuksia elämässäsi?
Tuntuuko sinusta, että et elä elämääsi täysillä vaan jokin sinussa pidättää sinua ja elämänvoimaasi?

Lähde kanssani tutkimaan esteitäsi alitajuntasi kautta. Kun saat omakohtaisen kokemuksen esteistäsi, jotka heijastuvat jokapäiväiseen elämään pystyt myös purkamaan ne ja vapauttamaan itsesi näistä estävistä tukoksista.

Ohjaan sinut kuulemaan syvintä olemustasi ja mielesi maailmaa. Autan sinua vapauttamaan tukoksesi, jotta saat enemmän tilaa hyvälle tasapainoiselle olemiselle ja itsesi toteuttamiselle. Kanavoin sinulle myös harjoituksen tai ohjeen Valomaailmasta.

Ensimmäisellä kerralla teemme mielikuvamatkan sisimpääsi ja keskustelemme sen jälkeen kokemuksestasi.

 

Tämän jälkeen lähetän sinulle sähköpostitse kanavoidun Valomaailman ohjeen tai harjoituksen ehetymiseesi.
Kolmannella kerralla teemme uudestaan matkan sisimpääsi ja tarkastelemme miten tilasi on muuttunut ja keskustelemme mielikuvamatkan jälkeen.

Aikataulun voit valita itse. Varaat ensimmäisen ajan nettiajanvarauksen kautta Vapautumismatkalle, kesto noin 1,5-2 tuntia. Teet matkan mukavasti omalla kotisohvallasi netin kautta Zoomin välityksellä.

Sen jälkeen lähetän sinulle sähköpostitse ohjeet ja harjoitukset Valomaailmalta ja sinä valitset itse milloin teemme toisen matkan sisimpääsi, jälleen varaamalla ajan nettiajanvarauksesta Vapautumismatkalle. Tarkoitus on, että matkojen välissä työstät tukostasi/tukoksiasi harjoitusten kera niin kauan kunnes tuntuu siltä, että asiat alkavat muuttumaan ja oma tietoisuutesi avautuu ymmärtämään itseäsi paremmin.

Kokonaisuuden hinta on 260 euroa, jonka voit maksaa myös osissa.
Ajanvaraus: TÄÄLLÄ
(Saat kunkin viikon vapaat ajat näkyviin klikkaavalla maanantaita.)

Paratiisi nyt myös ruotsiksi ja englanniksi!

Susanin kirjoittama ihana Paratiisi -kirja on vihdoinkin käännetty ruotsiksi ja englanniksi, kiitos Bengt Mether!

Voit ostaa kirjan suomenkielisenä useista kirjakaupoista (ISBN 978-952-92-7206-8), tilaamalla se Susanilta tai Olemuksen tiloissa meditaation tai muun käynnin yhteydessä. Hinta 25 €/kpl. Sivukoko on 124mm x 186mm ja sivumäärä noin 215.

Käännettynä e-kirjana
 kätevästi Amazonista  hintaan vain $4.95.

Upeita lukuhetkiä kaikille!